Despre noi

Cu o prezență în piață de peste 10 ani, Agentia ConnectCasting se regaseste în prim planul agențiilor de casting din țară, furnizând servicii de casting și coordonare pentru proiecte autohtone și internaționale.

În portofoliul agenției se regasesc numeroase producții locale precum serialele: Las Fierbinți, Vlad si Clanul (produse de ProTV), filmele de lung metraj: Libertate (regia Tudor Giurgiu), 6.9 pe Scara Richter (regia Nae Caranfil), Îmi este indiferent daca în istorie vom intra ca barbari (regia Radu Jude), R.M.N. (regia Cristian Mungiu), Soldatii.Poveste din Ferentari (regia Ivana Mladenovic), Morometii 3 (regia Stere Gulea), Cravata Galbena (regia Serge Celebidachi), Funeralii Fericite (regia Horatiu Malaele), Selfie (regia Cristina Iacob), dar si reclame pentru: Mercedes, Superbet, Profi, Jumbo, Oriflame, Meda. Nu in ultimul rand, Agentia ConnectCasting a lucrat la proiecte internationale precum Django, Killing Eve, The Protégé, They’re watching.

 

CE NE DORIM?

Dezideratul nostru este de a ne asigura că anticipam în mod constant nevoile clienților nostri și că identificăm cele mai potrivite persoane, strategii și locații pentru proiectele acestora. De asemenea, ne dorim ca membrii noștri sa aiba parte de vizibilitate și experiențe valoroase în cadrul a cât mai multe proiecte captivante.

Cu multă muncă, pasiune și o baza de date diversificată, aflată într-o continua evoluție, vrem să dobândim și să ne menținem statutul de partener de încredere atat al agențiilor de productie media cât și al membrilor noștri.

 

CE NE MOTIVEAZĂ?

Motivația noastră rezidă în dorința de a deveni din ce în ce mai buni în ceea ce facem și aproape că renaște odată cu fiecare proiect, cu fiecare provocare. De-a lungul timpului am avut privilegiul de a invăța din experiența profesionistilor din această industrie, inclusiv a altor agenții de casting, companii de producție, regizori sau agenții de publicitate. Prin observarea modului în care operează, prin colaborare și dialog am accesat informații valoroase care ne-au imbunătățit înțelegerea despre acest domeniu și perfecționat abordarea față de activitatea pe care o desfășuram.

 

DE CE NOI?

Deoarece suntem o echipa de profesioniști, devotați si neobosiți! Pentru că înțelegem cum funcționează această industrie și care sunt așteptările și provocarile clienților noștri. Deoarece avem o echipă de oameni talentați, pasionați de ceea ce fac, cu abilități complementare, care poate aborda cu succes orice tip de proiect. Și nu în ultimul rând, pentru că ne apreciem membrii (cu mulți dintre ei colaborând înca de la lansarea noastră ) și ne străduim să le oferim experiențe cât mai plăcute.


Camera, acțiune!