Data Protection

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC ELEPHANT MEDIA SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:selectie si plasare a fortei de munca; reclama, marketing si publicitate, adica ceea ce presupune activitatea de casting si preselectie (trimitere propuneri foto catre terti-fara divugarea datelor de contact, contactarea si invitarea dumneavoastra la preselectii etc.), confirmare inscriere, notificari de casting, oferte comerciale si de marketing, informare prin e-mail.

Sunteţi obligat să furnizaţi date precum numele si prenumele, sexul, data nasterii, numarul de telefon, caracteristicile fizice/antropometrice, orasul, acestea fiind necesare pentru a va putea contacta, realiza in mod eficient preselectia/selectia dumneavoastra in cadrul proiectelor de tip media (artistice sau promotionale). Refuzul dvs. determină neaprobarea inregistrarii in baza noastra de date intrucat face aproape imposibila atingerea scopului unei agentii de casting. Restul informatiilor cu caracter personal solicitate (precum imagine,cetatenie, profesie, adresa de e-mail) nu sunt obligatorii.

Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri contractuali ai ELEPHANT MEDIA S.R.L. sau si potentiali angajatori.

Datele dumneavoastra sunt strict confidentiale. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai tertilor parteneri contractuali ai ELEPHANT MEDIA SRL sau potentialilor angajatori.

Informatiile care sunt publice sunt prenumele si imaginea persoanei inscrise. Restul informatiilor sunt private.

Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si este in totalitate responsabil pentru toate activitatile care se intampla sub aceasta parola. Utilizatorul este de acord sa notifice de indata ELEPHANT MEDIA S.R.L. cu privire la orice folosire neautorizata a parolei lui sau orice alta incalcare a securitatii. ELEPHANT MEDIA S.R.L. nu poate fi si nu va fi raspunzatoare pentru orice pierderi sau pagube aparute din esuarea utilizatorului de a se supune obligatiilor mai sus mentionate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată si transmisa pe e-mail la adresa admin[at]connectcasting.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.