Protecția Datelor

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Agentia Connect Casting si platforma aferenta: https://connectcasting.ro/ sunt detinute de SC ELEPHANT MEDIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, soseaua Mihai Bravu 315, bl. SB, sc A, et 8, ap. 41, sector 3, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/15014/2013, avand cod de inregistrare fiscala RO 32554357, inregistrata sub nr. 33974 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Datele dumneavoastră inscrise in formularul de inscriere completat la sediul nostru sau online pe site, precum si imaginea dumneavoastra obtinuta in urma sedintei foto realizata in studioul nostru cu ocazia inregistrarii/fotografiile puse la dispozitie de catre dumneavoastra ulterior sau incarcate direct pe site, sunt date cu caracter personal care vor fi prelucrate de societatea noastra manual si prin mijloace automatizate.

Va aducem astfel la cunostinta ca, pentru a colabora cu societatea noastra, este necesara inscrierea in baza de date connectcasting.ro, fie prin formularul completat de dumneavoastra la sediul nostru, urmand ca informatiile colectate sa fie introduce de angajatii societatii in baza de date, fie prin cel completat de dumneavoastra online.

In acest sens, este necesara punerea la dispozitia noastra a unui numar minim de date personale, precum: nume, prenume, numar telefon, data nasterii, inaltime, greutate, culoare par, culoare ochi, sex, judet resedinta. In plus fata de aceste date, puteti furniza detalii care pot face mai facila activitatea de selectie si casting, precum: incarcarea de fotografii si informatii despre: lungime par, dimensiuni, masuri [pantaloni, camasa, pantofi], asemanare fizica, asemanare etnica, ocupatie, limbi straine, nationalitate, permis conducere, aptitudini artistice, particularitati fizice, experienta in domeniu.

In urma completarii formularului de inscriere, agentia va crea un profil si va va atribui un ID, care va cuprinde informatiile puse la dispozitie de dumneavoastra. Odata creat, veti primi un e-mail pe adresa de mail furnizata cu username-ul si parola atribuite dumneavoastra in mod automat, pe baza carora veti avea acces la profilul dumneavoastra. Astfel, veti putea verifica daca datele inscrise in prezenta fisa de casting corespund cu cele inregistrate la profilul creat si totodata corecta orice posibila eroare.  De asemenea, veti putea actualiza informatiile dumneavoastra, adauga informatii suplimentare sau sterge datele pe care ni le-ati furnizat. Cu privire la acest ultim aspect, mentionam ca informatiile minime [ nume, prenume, numar telefon, data nasterii, inaltime, greutate, culoare par, culoare ochi, sex, judet resedinta] nu vor putea fi sterse fara a sterge si contul dumneavoastra. Totodata, pozele incarcate de angajatii nostrii in urma sedintei foto sau cele incarcate de dumneavoastra pe site nu pot fi sterse decat daca ne trimiteti o cerere scrisa sau e-mail la adresa admin@connectcasting.ro.

Prenumele impreuna cu fotografia si cu numarul de ID alocat dumneavoastra prin inregistrare, vor fi publicate si vizibile pe site-ul https://connectcasting.ro/ la rubrica Membri. Celelalte date furnizate de dumneavoastra nu vor fi publicate sau vizibile pe site si raman confidentiale, insa pe baza acestora este posibila identificarea dumneavoastra [ imaginea si prenumele] ca urmare a folosirii de catre vizitatori a motorului de cautare aferent rubricii Cautare Membri-Cautare avansata.

Datele furnizate de dvs. vor fi utilizate de detinatoarea platformei- Elephant Media SRL strict in scopul desfasurarii activitatii de casting, selectie, recrutare si coordonare pentru proiecte cinematografice, reclame, sedinte foto, participari emisiuni etc (trimitere propuneri contactarea si invitarea dumneavoastra la preselectii, confirmarea inscrierii, anunturi casting etc.). In acest sens, ele pot fi transmise catre tertii colaboratori sau posibili colaboratori, care realizeaza sau lucreaza la realizarea proiectelor pentru care Elephant Media SRL este contactata in vederea prestarii serviciilor de casting, selectie sau coordonare [ agentii de publicitate, case de productie etc]. Altfel, datele dumneavoastra vor fi pastrate confidentiale si nu vor fi transmise tertilor in alte scopuri decat cele mentionate si pentru care v-ati inscris in baza noastra de date [nu va vom trimite materiale promotionale sau alte asemenea].

Va informam ca prin inscrierea dvs. in baza noastra de date societatea noastra nu isi asuma nicio obligatie de a va obtine colaborarea/participarea la proiecte artistice, ci aceasta doar face posibila procedura de recrutare. De aceea este important sa verificati cu atentie informatiile pe care ni le-ati pus la dispozitie si periodic sa analizati daca acestea necesita actualizari- atat cu privire la datele de contact, cat si al datelor fizionomice [ex. culoare par, greutate] sau aptitudini dobandite [ex. cursuri actorie, permis conducere, instrumente muzicale, limbi straine, talente artistice]. In acelasi timp, va informam sa pastrati confidentialitatea parolei dumneavoastra, asumandu-va responsabilitatea pentru toate activitatile care se intampla sub aceasta parola. In acest sens, va rugam sa ne notificati de indata cu privire la orice folosire neautorizata a parolei  sau orice alta incalcare a securitatii.

Prin semnarea formularului de inscriere sau crearea de cont in baza noastra de date confirmati ca sunteti de acord cu captarea imaginii dumneavoastra in urma sedintei foto gratuite realizata de noi, cu selectarea si incarcarea acestor fotografii pe platforma connectcasting.ro, cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mai sus mentionate si ca intelegeti si acceptati termenii si conditiile inscrierii astfel cum v-au fost prezentate aici.

 

In plus fata de scopurile mai sus mentionate si situatiile in care v-ati dat consimtamantul, SC ELEPHANT MEDIA SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand:

- trebuie să executăm contractul încheiat cu dumneavoastră

- trebuie să respectăm o obligație legală

- este necesar în scopul intereselor noastre legitime (sau ale unei terțe părți), iar drepturile și interesele dumneavoastră fundamentale nu au precedență asupra acestor interese

- este nevoie să protejăm interesele dumneavoastră (sau ale altei persoane)

- acest lucru este de interes public sau în scopuri oficiale.

 

Prelucrarea datelor dumneavoastră personale - Drepturile dumneavoastră

In acest sens, va informam cu privire la drepturile dumneavoastra in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra personale:

 

  • Dreptul de a solicita accesul: puteți solicita accesul la informațiile dumneavoastră personale și o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră printr-o cerere de acces la datele subiectului. Totodata, puteti accesa oricand contul dumneavoastra de utilizator in vederea vizualizarii profilului dumneavoastra si a datelor pe care le detinem.

 

  • Dreptul de a solicita corectări: dacă deținem informații despre dumneavoastră care sunt incomplete sau eronate, puteți indrepta erorile, actualiza informatiile si solicita corectarea datelor dumneavoastră personale.

 

  • Dreptul de a solicita ștergerea: puteți solicita ștergerea sau eliminarea oricărei informații personale pentru care nu există un motiv întemeiat ca noi să continuăm prelucrarea acesteia sau dacă vă exprimați dezacordul cu privire la prelucrare. De asemenea, puteti solicita stergerea contului dumneavoastra, putand oricand sa va faceti un cont nou.

 

  • Dreptul cu privire la exprimarea dezacordului cu privire la prelucrare: puteți ridica obiecții la adresa prelucrării datelor dumneavoastră personale atunci când ne bazăm pe interesul nostru legitim sau al altei părți pentru prelucrare și există ceva în legătură cu circumstanțele dumneavoastră specifice care constituie motivul dezacordului dumneavoastră.

 

  • Dreptul de a restricționa prelucrarea: puteți solicita suspendarea prelucrării datelor dumneavoastră personale (de ex. atunci când doriți să contestați corectitudinea datelor sau motivele pentru care le prelucrăm).

 

  • Dreptul de a revoca acordul: Dacă prelucrarea datelor dumneavoastră personale se bazează pe acord, aveți dreptul de a revoca în orice moment acest acord pentru prelucrări ulterioare. Din momentul în care am primit înștiințarea cu privire la revocarea acordului dumneavoastră, nu vom mai prelucra datele dumneavoastră personale în scopurile pentru care v-ați dat inițial acordul. Cu toate acestea, menționăm că datele dumneavoastră personale pot fi prelucrate în continuare dacă există o altă bază legitimă pentru ca noi să procedăm astfel, conform legislației de protecție a datelor. In acelasi timp, revocarea acordului poate antrena stergerea profilului dumneavoastra din baza noastra de date.

 

  • Dreptul de a solicita transferul: puteți solicita transferul datelor dumneavoastră personale către o altă parte.

 

  • Dreptul să depuneți o reclamație la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal si dreptul de a va adresa justitiei.

 

Reclamaţii

Sunteți încurajați să înaintați sesizări cu privire la prelucrarea sau păstrarea datelor dumneavoastră inițial, astfel încât compania să poată investiga orice problemă ridicată și să încerce soluționarea acesteia.

In acest sens, va informam ca Agentia ConnectCasting a desemnat un operator cu protectia datelor, pentru a ne putea asigura ca datele dumneavoastra sunt:

  • utilizate în mod legal, corect și într-un mod transparent;
  • colectate doar în scopuri întemeiate pe care vi le-am prezentat în mod clar și să nu fie folosite într-un mod incompatibil cu acele scopuri;
  • relevante pentru scopurile pe care vi le-am prezentat și limitate doar la acele scopuri;
  • corecte și actualizate;
  • păstrate doar atât cât este necesar pentru scopurile pe care vi le-am prezentat;
  • păstrate în siguranță.

Prin urmare, daca doriți să vă exercitați oricare din drepturile mai sus mentionate în legătură cu datele dumneavoastră personale sau sa formulati orice sesizare, solicitare, intrebare sau notificare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați în scris prin e-mail la adresa admin@connectcasting.ro, acestea fiind redirectionate operatorului cu protectia datelor.