Intră în cont cu Facebook

Termeni și Condiții

1. TERMENI 

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre dvs. si S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. - societate ce detine codul fiscal RO32554357. 
S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

 

2. DESCRIERE 

S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. este o agentie de casting si preselectie persoane pentru diferite evenimente artistice sau promotionale.

 

3. CONFIDENTIALITATE 

Pentru a va putea contacta pentru diverse preselectii, raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru este necesar sa va cerem anumite informatii ce au caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul Dvs. S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri contractuali ai S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. sau si potentiali angajatori, in situatiile inpuse de termenii contractuali. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la traficul in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L.

Fiecare membru inscris in baza de date a agentiei raspunde de continutul paginii personale din sectiunea "MEMBRI"; 
Informatiile de contact marcate ca "private" vor putea fi vizualizate numai de catre partenerii nostri de casting, aceasta insemnand ca numai impresarii, directorii de casting, producatori si angajati carora li s-a acrodat accesul la motorul de cautare al site-ului vor putea vizualiza aceste tip de informatii; 
Informatiile de contact marcate ca "publice" pot fi vizualizate de catre orice vizitator al paginii personale prin accesarea directa a link-ului aferent; 
S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. incearca sa limiteze accesul la datele personale marcate ca private doar la membrii din industria divertismentului care cauta in mod constant noi talente si actori profesionisti, actori amatori si figuranti TV, cum ar fi directori de casting, scouteri, impresari si agentii de impresariat artistic, directori si angajati ai companiilor colaboratoare dar nu garantam ca alti terti nu pot avea acces la informatiile din pagina personala;. S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii datelor continute de paginile personale de terte parti care au accesat aceste pagini in perioada in care aceastea sunt in baza noastra de date.

 

4. SECURITATEA MEMBRILOR 

In timpul procesului de inregistrare, vi se va aloca sau va veti alege o parola care vi se va transmite prin email. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Puteti modifica parola si datele personale in orice moment accesand pagina www.connectcasting.ro/contul-meu. Sunteti de acord sa anuntati imediat S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea Dvs. sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea dvs. sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului dvs. de pe www.connectcasting.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Sunteti de acord ca sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire a Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

 

5. LEGI SI JURISDICTIE 

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

 

6. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE 

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L.. .S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. considera ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Sunteti de acord ca S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de dvs. sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

Prin inscrierea pe oricare din site-urile S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. sunteti de acord ca, in cazul in care ati adus prejudicii de orice fel firmei sau angajatilor acesteia (nu v-ati prezentat la un proiect, ati adresat injurii verbal sau prin intermediul postei electronice, etc.), S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. a pastreze datele dvs. personale pentru singurul scop de a va interzice efectuarea altor inscrieri si de a evita viitoare colaborari vicioase; 
S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea de orice fel cu persoanele al caror cont a fost suspendat sau sters.;

7. CONDITII DE COLABORARE 

Prin inscrierea pe oricare din site-urile S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. sunteti de acord ca toate materialele fotografice realizate in timpul filmarilor apartin S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. si ca acestea pot fi folosite in scopul promovarii agentiei fara acordul prealabil al persoanelor fotografiate.

- Prin aplicarea la orice anunt pentru participarea la orice sedinta de casting aplicantul promite unilateral sa contracteze, destinatarul promisiunii S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. putand accepta sau refuza, pana la data inceperii sedintei de casting, dupa cum acesta considera necesar. 
- Aplicarea la anunt nu constituie o obligatie din partea S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. de contracta cu aplicantul, noi avand dreptul sa selectionam din toti aplicantii una sau mai multe persoane, in functie de necesarul sedintei de casting, de solicitarile tertilor contractanti, sau de natura sedintelor. 
- Aplicarea la un anunt pentru participarea la orice sedinta de casting este inteleasa in sensul unei oferte irevocabile de a contracta, oferta al carui termen este dat de termenul pana la care sedinta de casting incepe. 
- Prin aplicarea la anuntul pentru particiaparea la orice sedinta de casting aplicantul isi da consimtamantul de bunavoie si in mod irevocabil asupra transferului drepturilor sale de autor privind materialele, ca parte integranta din sedintele de casting, ce vor forma in viitor obiectul unui contract de cesiune de drepturi de autor. 
- Prin aplicarea la anuntul pentru participarea la orice sedinta de casting aplicantul declara in mod irevocabil ca a citit si inteles obligatiile si drepturile pe care le are in raport cu prezentele clauze. 

8. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT 

Continutul paginilor site-ului web www.connectcasting.roeste protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. . Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al S.C. ELEPHANT MEDIA S.R.L. . Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. 
Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office@connectcasting.ro sau la telefon 0724129169
Nu ne asumam resposabilitatea pentru intergritatea imaginilor digitale efectuate la sediul agentiei (pozele de casting), in cazul pierderii acestora subiectul fotografiilor va trebui sa se prezinte pentru o noua sedinta foto;
Prin insrierea pe site-ul nostru sunteti de acord ca toate materialele fotografice furnizate pe toata durata colaborarii sa fie publicate pe site si ca agentia sa foloseasca orice metoda media de promovare a profilului dvs.
Prin inscrierea pe site-ul nostru va dati acordul ca agentia sa intervina in ceea ce priveste continutul materialelor fotografice furnizate de catre dumneavostra (modificare dimensiuni, decupare, stergerea inscriptiilor de copyright, adaugarea inscriptiei de copyright a agentiei, stergere);  

 

9. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Agentia Connect Casting si platforma aferenta: https://connectcasting.ro/ sunt detinute de SC ELEPHANT MEDIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, soseaua Mihai Bravu 315, bl. SB, sc A, et 8, ap. 41, sector 3, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/15014/2013, avand cod de inregistrare fiscala RO 32554357, inregistrata sub nr. 33974 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

 

Datele dumneavoastră inscrise in formularul de inscriere completat la sediul nostru sau online pe site, precum si imaginea dumneavoastra obtinuta in urma sedintei foto realizata in studioul nostru cu ocazia inregistrarii/fotografiile puse la dispozitie de catre dumneavoastra ulterior sau incarcate direct pe site, sunt date cu caracter personal care vor fi prelucrate de societatea noastra manual si prin mijloace automatizate.

 

Va aducem astfel la cunostinta ca, pentru a colabora cu societatea noastra, este necesara inscrierea in baza de date connectcasting.ro, fie prin formularul completat de dumneavoastra la sediul nostru, urmand ca informatiile colectate sa fie introduce de angajatii societatii in baza de date, fie prin cel completat de dumneavoastra online.

 

In acest sens, este necesara punerea la dispozitia noastra a unui numar minim de date personale, precum: nume, prenume, numar telefon, data nasterii, inaltime, greutate, culoare par, culoare ochi, sex, judet resedinta. In plus fata de aceste date, puteti furniza detalii care pot face mai facila activitatea de selectie si casting, precum: incarcarea de fotografii si informatii despre: lungime par, dimensiuni, masuri [pantaloni, camasa, pantofi], asemanare fizica, asemanare etnica, ocupatie, limbi straine, nationalitate, permis conducere, aptitudini artistice, particularitati fizice, experienta in domeniu.

 

In urma completarii formularului de inscriere, agentia va crea un profil si va va atribui un ID, care va cuprinde informatiile puse la dispozitie de dumneavoastra. Odata creat, veti primi un e-mail pe adresa de mail furnizata cu username-ul si parola atribuite dumneavoastra in mod automat, pe baza carora veti avea acces la profilul dumneavoastra. Astfel, veti putea verifica daca datele inscrise in prezenta fisa de casting corespund cu cele inregistrate la profilul creat si totodata corecta orice posibila eroare.  De asemenea, veti putea actualiza informatiile dumneavoastra, adauga informatii suplimentare sau sterge datele pe care ni le-ati furnizat. Cu privire la acest ultim aspect, mentionam ca informatiile minime [ nume, prenume, numar telefon, data nasterii, inaltime, greutate, culoare par, culoare ochi, sex, judet resedinta] nu vor putea fi sterse fara a sterge si contul dumneavoastra. Totodata, pozele incarcate de angajatii nostrii in urma sedintei foto sau cele incarcate de dumneavoastra pe site nu pot fi sterse decat daca ne trimiteti o cerere scrisa sau e-mail la adresa admin@connectcasting.ro.

 

Prenumele impreuna cu fotografia si cu numarul de ID alocat dumneavoastra prin inregistrare, vor fi publicate si vizibile pe site-ul https://connectcasting.ro/ la rubrica Membri. Celelalte date furnizate de dumneavoastra nu vor fi publicate sau vizibile pe site si raman confidentiale, insa pe baza acestora este posibila identificarea dumneavoastra [ imaginea si prenumele] ca urmare a folosirii de catre vizitatori a motorului de cautare aferent rubricii Cautare Membri-Cautare avansata.

 

Datele furnizate de dvs. vor fi utilizate de detinatoarea platformei- Elephant Media SRL strict in scopul desfasurarii activitatii de casting, selectie, recrutare si coordonare pentru proiecte cinematografice, reclame, sedinte foto, participari emisiuni etc (trimitere propuneri contactarea si invitarea dumneavoastra la preselectii, confirmarea inscrierii, anunturi casting etc.). In acest sens, ele pot fi transmise catre tertii colaboratori sau posibili colaboratori, care realizeaza sau lucreaza la realizarea proiectelor pentru care Elephant Media SRL este contactata in vederea prestarii serviciilor de casting, selectie sau coordonare [ agentii de publicitate, case de productie etc]. Altfel, datele dumneavoastra vor fi pastrate confidentiale si nu vor fi transmise tertilor in alte scopuri decat cele mentionate si pentru care v-ati inscris in baza noastra de date [nu va vom trimite materiale promotionale sau alte asemenea].

 

Va informam ca prin inscrierea dvs. in baza noastra de date societatea noastra nu isi asuma nicio obligatie de a va obtine colaborarea/participarea la proiecte artistice, ci aceasta doar face posibila procedura de recrutare. De aceea este important sa verificati cu atentie informatiile pe care ni le-ati pus la dispozitie si periodic sa analizati daca acestea necesita actualizari- atat cu privire la datele de contact, cat si al datelor fizionomice [ex. culoare par, greutate] sau aptitudini dobandite [ex. cursuri actorie, permis conducere, instrumente muzicale, limbi straine, talente artistice]. In acelasi timp, va informam sa pastrati confidentialitatea parolei dumneavoastra, asumandu-va responsabilitatea pentru toate activitatile care se intampla sub aceasta parola. In acest sens, va rugam sa ne notificati de indata cu privire la orice folosire neautorizata a parolei  sau orice alta incalcare a securitatii.

 

Prin semnarea formularului de inscriere sau crearea de cont in baza noastra de date confirmati ca sunteti de acord cu captarea imaginii dumneavoastra in urma sedintei foto gratuite realizata de noi, cu selectarea si incarcarea acestor fotografii pe platforma connectcasting.ro, cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mai sus mentionate si ca intelegeti si acceptati termenii si conditiile inscrierii astfel cum v-au fost prezentate aici.

 

In plus fata de scopurile mai sus mentionate si situatiile in care v-ati dat consimtamantul, SC ELEPHANT MEDIA SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand:

- trebuie să executăm contractul încheiat cu dumneavoastră

- trebuie să respectăm o obligație legală

- este necesar în scopul intereselor noastre legitime (sau ale unei terțe părți), iar drepturile și interesele dumneavoastră fundamentale nu au precedență asupra acestor interese

- este nevoie să protejăm interesele dumneavoastră (sau ale altei persoane)

- acest lucru este de interes public sau în scopuri oficiale.

 

 

Prelucrarea datelor dumneavoastră personale - Drepturile dumneavoastră

 

In acest sens, va informam cu privire la drepturile dumneavoastra in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra personale:

 

 • Dreptul de a solicita accesul: puteți solicita accesul la informațiile dumneavoastră personale și o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră printr-o cerere de acces la datele subiectului. Totodata, puteti accesa oricand contul dumneavoastra de utilizator in vederea vizualizarii profilului dumneavoastra si a datelor pe care le detinem.

 

 • Dreptul de a solicita corectări: dacă deținem informații despre dumneavoastră care sunt incomplete sau eronate, puteți indrepta erorile, actualiza informatiile si solicita corectarea datelor dumneavoastră personale.

 

 • Dreptul de a solicita ștergerea: puteți solicita ștergerea sau eliminarea oricărei informații personale pentru care nu există un motiv întemeiat ca noi să continuăm prelucrarea acesteia sau dacă vă exprimați dezacordul cu privire la prelucrare. De asemenea, puteti solicita stergerea contului dumneavoastra, putand oricand sa va faceti un cont nou.

 

 • Dreptul cu privire la exprimarea dezacordului cu privire la prelucrare: puteți ridica obiecții la adresa prelucrării datelor dumneavoastră personale atunci când ne bazăm pe interesul nostru legitim sau al altei părți pentru prelucrare și există ceva în legătură cu circumstanțele dumneavoastră specifice care constituie motivul dezacordului dumneavoastră.

 

 • Dreptul de a restricționa prelucrarea: puteți solicita suspendarea prelucrării datelor dumneavoastră personale (de ex. atunci când doriți să contestați corectitudinea datelor sau motivele pentru care le prelucrăm).

 

 • Dreptul de a revoca acordul: Dacă prelucrarea datelor dumneavoastră personale se bazează pe acord, aveți dreptul de a revoca în orice moment acest acord pentru prelucrări ulterioare. Din momentul în care am primit înștiințarea cu privire la revocarea acordului dumneavoastră, nu vom mai prelucra datele dumneavoastră personale în scopurile pentru care v-ați dat inițial acordul. Cu toate acestea, menționăm că datele dumneavoastră personale pot fi prelucrate în continuare dacă există o altă bază legitimă pentru ca noi să procedăm astfel, conform legislației de protecție a datelor. In acelasi timp, revocarea acordului poate antrena stergerea profilului dumneavoastra din baza noastra de date.

 

 • Dreptul de a solicita transferul: puteți solicita transferul datelor dumneavoastră personale către o altă parte.

 

 • Dreptul să depuneți o reclamație la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal si dreptul de a va adresa justitiei.

 

Reclamaţii

 

Sunteți încurajați să înaintați sesizări cu privire la prelucrarea sau păstrarea datelor dumneavoastră inițial, astfel încât compania să poată investiga orice problemă ridicată și să încerce soluționarea acesteia.

In acest sens, va informam ca Agentia ConnectCasting a desemnat un operator cu protectia datelor, pentru a ne putea asigura ca datele dumneavoastra sunt:

 

 • utilizate în mod legal, corect și într-un mod transparent;
 • colectate doar în scopuri întemeiate pe care vi le-am prezentat în mod clar și să nu fie folosite într-un mod incompatibil cu acele scopuri;
 • relevante pentru scopurile pe care vi le-am prezentat și limitate doar la acele scopuri;
 • corecte și actualizate;
 • păstrate doar atât cât este necesar pentru scopurile pe care vi le-am prezentat;
 • păstrate în siguranță.

 

 

Prin urmare, daca doriți să vă exercitați oricare din drepturile mai sus mentionate în legătură cu datele dumneavoastră personale sau sa formulati orice sesizare, solicitare, intrebare sau notificare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați în scris prin e-mail la adresa casting@connectcasting.ro, acestea fiind redirectionate operatorului cu protectia datelor.